Házedla Trmice  2009

                                                                            


  V sobotu 5. prosince uspořádal náš klub soutěž házedel v Trmicích. Byla pod patronací fy Genope a VR technik. Spolupořadatelem měl být i ústecký klub, ale žádní aktivní pořadatelé nepřišli a tak vše zůstalo na našem klubu.

  Do tělocvičny učiliště se letos na 9. ročníku sešlo 44 soutěžících z klubu Severky, RMK Krupky, MK Krupky, Děčína , Teplic a Ústí n/Labem. Byli rozděleni podle věku a to :do 6 let,  7 - 9 let, 10 - 12 let, 12 - 15 roků. Samozřejmě, že před soutěží byl v tělocvičně pěkný šrum, ale všichni si modely vyzkoušeli a vyladili, Pak začala soutěž těmi nejmladšími až po nejstarší.

  Na závěr proběhlo vyhodnocení soutěžících po skupinách, kde každý obržel účastnický diplom a kolekci. Ti, kteří se umístili na 1.-3. místě obdrželi věcné ceny věnované fy Genope a VR Technik, předávané Pavlem Šternem a Václavem Řípou. Pro soutěžícího s nejlepším výkonem byl připraven pohár a nakonec bylo to nejnapínavější z celé akce - losování hlavní ceny. Tentokrát to byla velice účelná cena a to fotoaparát v hodnotě 3 tisíc korun, věnovanou fy Genope. Byla to pohodová soutěž, která proběhla v předvánočním čase.

  Výsledky jsou k prohlédnutí níže a můžete si udělat sami obrázek o výkonnosti.

Nástup Zahájení akce Trénink
Začnou ti nejmenší Ti nejmenší do 6 let Skupina 6-9
2.skupina Nejstarší skupina Dámský štáb
Pavel dělá kontrolu přítomných Pavkovi v depu Tůmovi v tréninku
Venda jako opravář Připravený pohár s medailemi
     
 

Výsledková listina ZDE

 
  Těšíme se na setkání na jubilejním 10. ročníku 12.prosince 2010!

Karel Jeřábek