RCmaniak show

                                             6.8.2011


  Nápad zorganizovat "slet" diskutérů z fóra RC Mania dostal její administrátor Tomáš Ciniburk. Cílů této akce bylo hned několik: Poznat se "face to face", polétat, podiskutovat, ale především říci své návrhy a připomínky k chystanému přechodu fóra RC Mania na jiný server a hlavně "nový engine".

  Jako místo setkání bylo vybráno letiště LMK Albatros Praha Dřevčice.

 Všechny příchozí osobně vítal organizátor, pořadatel a výborný pilot TomasC.

  Ještě před oficiálním zahájením "sletu" se začalo létat. Jako jeden z prvních startoval Krtek a MadBox se svými vrtulníky. Hned po jejich letech se přidali i piloti plošníků všeho druhu.

 Oficiální zahájení sletu:

 PepaK. známý kW démon přivezl "pouze" cca 800W Zooma. Na svůj 5kW Energic zatím čeká. Kovaco přivezl své Volcano. Hned po odhozu motor běžel tak nějak divoce a tak "šel" hned na přistání. Z letadla se linul pekelný smrad. Castle Ice 100A "umřel".

 Jako zpestření akce proběhla i soutěž tzv.VDC.

 Bohužel někteří piloti značně podcenili situaci. Buď měli problém se svým speciálem vůbec odstartovat (1x) nebo  přistát v sektoru ( 2x ).Laxní přístup (viz.foto ) do prestižní soutěže opravdu nepatří !!!

 Vítěz dvoukolové soutěže. Boss8, Hugo Boss8.
   
 O naše hladové krky se perfektně staral Baisy - díky :-)

 Vrcholným "číslem" dne bylo losování věcné ceny, kterou věnovala RC Factory. Losování bylo velmi zábavné. Na cca 45 pilotů čekalo v "osudí" cca 100 lístků. Výherní jen jeden. Každý, kdo si vylosoval pokračoval na konec fronty k dalšímu kolu losování.Výherce se "našel" již ve třetím kole :-)

TomasC předává cenu šťastnému výherci, kterým je Screwball671

     
  Díky RCmanii za uspořádání skvělého setkání. a zárověň se omlouvám Vám všem, které jsem nezmínil.
     
 Více foto v Galerii
 Foto od DAFa
 Foto od ABU    
 Foto od Nunasjiri    
   

Jan Kadlec